Ons team van fysiotherapeuten in Hengelo

Bekijk onze contactgegevens

Het team van Fysioplus brengt je in beweging. Onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers kunnen je bijstaan met raad en daad over je klachten en de oorzaak hiervan, de behandelingen, plan van aanpak en je voorgang. Hieronder kun je zien wat de specialisaties van onze therapeuten zijn. Mocht je door een specifieke therapeut behandeld willen worden, dan kan je hier altijd om vragen. 


Heb je vragen of wil je meer informatie over onze therapeuten, behandelingen of tarieven? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 074-291 32 95 of stuur een e-mail en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Richard Kienhorst

Praktijkmanager
Fysiotherapeut
Master Manuele Therapie
Leefstijlcoach ( geregistreerd BLCN lid )

SchouderNetwerk Twente

RugNetwerk Twente
Dry needling
Stagebegeleider Master Manuele Therapie

Petra Jacobs

Petra Jacobs

Fysiotherapeut
Master Manuele Therapie
SchouderNetwerk Twente
Medische fitness
Stagebegeleider Master Manuele Therapie
Shockwave
Erkend GPA Golf-fysiotherapeut

Tim Grunder

Tim Grunder

Fysiotherapeut
Master Manuele Therapie

RugNetwerk Twente
Medische fitness
Echografie
Stagebegeleider Master Manuele Therapie
Shockwave

Waarom fysiotherapie voor golfblessures?

Binnen het huidige topgolf is golf specifieke begeleiding van een fysiotherapeut een belangrijk onderdeel geworden van de dagelijkse trainingsroutine. Ook voor de recreatieve speler is het van belang een goede lichamelijke conditie te hebben. Een sterk en soepel lichaam stelt je simpelweg in staat om beter te golfen en blessures te voorkomen. Onze golf-fysiotherapeut biedt je een Golfblessure Programma en een Golf Fitness Programma aan.

RugNetwerk Twente

Het RugNetwerk Twente (RNT) is een netwerk van in Twente en in de Achterhoek werkzame fysiotherapeuten / manueel therapeuten. Dit netwerk is een initiatief van de Saxion Hogeschool, rugpoli van ZGT Hengelo en neurochirurgie MST Enschede.


Om deel te nemen aan het netwerk dienen fysiotherapeuten speciale cursussen en nascholing te volgen zodat ze dezelfde indelingen, diagnostiek en behandeling hanteren gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.


Het RugNetwerk heeft als doel 'het verbeteren van het fysiotherapeutisch handelen bij patiënten met rugpijn'. Naast monodisciplinaire samenwerking is via de contacten met de medische specialisten, ook sprake van multidisciplinaire en transmurale samenwerking.


Uiteraard zijn er geen extra kosten verbonden aan deze specialisatie. Je kunt als je schouderklachten hebt ook zonder verwijzing van een arts of specialist een afspraak bij ons maken.

SchouderNetwerk Twente

Fysioplus is aangesloten bij het SchouderNetwerk Twente. De fysiotherapeuten van het SchouderNetwerk zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten na een schouderoperatie en in het behandelen van patiënten met schouderklachten.


De therapeuten binnen het SchouderNetwerk zijn geselecteerd op hun kennis, interesse en ervaring in het behandelen van patiënten met schouderproblemen. Door hun samenwerking binnen het netwerk delen zij hun kennis op het gebied van schouderklachten. Het doel is om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en verder uit te breiden.


Uiteraard zijn er geen extra kosten verbonden aan deze specialisatie. Je kunt ook zonder verwijzing van een arts of specialist een afspraak voor de behandeling van schouderklachten bij ons maken.

Download onze 

praktijkfolder met nuttige informatie